ska klippas imorrn...




så här ser de iaf ut innan...  snart ska ja få en frisyr igen =D

tänk...

så glad man kan vara!!!! :D  ska upp till stockholm den 3/9.. sen ska man på intervju för fritidsresor den 4/9!!! helt underbart...  hoppas verkligen de kommer gå bra!!! blir lite nervös när ja tänker på de.. =)

hmm, måste seriöst skaffa alkolås på min mobil nu!!! hahaha....  kom bara å tänka på de nu... i fredes var allt lugnt för min del.. va fylletaxi åt thesse å laura... satt me nere på celtic där de var ett jäkla ös... sen i lördes var ja till början oxå flletaxi men efter 22.00 var de party som gällde...  å japp, visst blev man full....  gick inte å la mej förrän kl 08.00!! *gäsp* var väl hemma vid halv sju på morgonen, smög in för ja tänka att morsan sover väl.. men icke.. ingen var hemma.. ringde till henne, å ja skulle skita i var hon höll hus hahaha...  definitivt bortamatch tänkte ja!!!!

nepp, nu vill ja inte skriva mer... ;)

puss å kram Nilla


Så!!! =)

Äntligen finns de tid för att uppdatera lite här oxå, gött!!! kan ju börja med förra helgen.. hade tänkt ta de väldigt lugnt på fredan.. men sen kom ett sånt där akut behov av att de hade varit jäkligt kul att göra nåt... ja hörde mej lite för sen ett tu tre var ja å fredrik nere på celtic, satt å snackade litta sen kom där några plyten man kände till... precis innan stängning kom thesse ner... fredrik tog sin trampehäst hem å sen satt ja å thesse å snacka litta me pågarna där... sen skulle vi åka hem å rätt som de var satt de typ 11 pers i bilen.. varav två i mitt knä i framsätet.. var en gnutta tungt hehe!!! men så kunde ju inte alla åka så de flesta hoppade ut sen körde vi hem martin, andreas å emma... sen när ja skulle hem så stod resten nere på gatan ja bor på.. rätt som de var va vi uppe på efterfest oxå... gitarren åkte fram å de spelades å vi sjöng nästan alldeles för mycke hahaha!! thesse stack väl vid halv tre.. å ja drog mej hem en timme senare.. var inte så långt att gå.. bara ett hus emellan typ!! fan va ja garva när thesse skickade meddelande till mej efter hon stuckit... så kläcker johan ur sej att ja sitter på fest med två skinheads, en winnerbäck, en curt cobain och en tjock hagman!!! hahaha.. lät så jäkla roligt när han sa de...
men men.. gav mej ju hem som sagt..

sen var de å sova i tre timmar sen upp å jobba... var ganska trött när ja kom hem å sov en timme... sen var de bara att göra sej iordning igen.. lånade syrrans bil hem till sandra.. ja hade tänkt vara nykter den kvällen men de var bara att låta bilen stå för ölen dök upp framför mej... hade skitskoj hela kvällen.. å vid 03.00 fick ja,sandra å peter för oss att vi skulle ut å springa 400 meter på idrottsplatsen.. sagt å gjort!!! sen kallade sängen vid 05.00 dagen efter var de ett riktikg filmmaraton... såg boat trip, björnbröder, black sheep å the hills are alive eller va den nu hette... sen körde ja hem runt 20.00.. sen åt ja lite sen blev de sängdags igen!!! på måndan var ja ganska seg... fick inte mycke gjort den dagen!!!

på tisdan åkte ja sandra å lee in till sjöbo å träffade ginis å fikade i några timmar.. var så jäkla roligt att träffas igen, å shit vilka minnen vi har från vår tid som fjortisar på kastanje hahaha!!! vi får lätt göra om de igen!!! =) miss my girls!!! sen bar de hem till tomelilla igen, ja klippte sandra å lee sen fick vi för oss att åka hem till sandra å dricka litta öl... hade skitans trevligt... så går de att göra när man har lite semester!!! öla mitt i veckan e inte min starka sida längre haha.. de e studentlivet de!!!

jaja, ja vet....

att de e dags att uppdatera lite här...  så de ska ja göra.. men inte just nu!!! imorrn ska ja nog försöka satsa på de...  ha de gött... puss

....

sitter å lyssnar på säkert! nu!!! tänker bara på tidigare i år när jag såg henne på hultsfred, ja stog där å bet ihop så hårt att jag hade ont dagen efter.. bara för att hålla tårarna borta!! fan va sjukt egentligen.. ja hade blivit så frukantsvärt sårad å står å lyssnar på säkert! som bara har sjukt deppiga låttexter.. men ändå kan ja inte sluta lyssna!!! inte när man kan relatera till texterna, inte när de får en att känna sig starkare för varje dag som går!!! samma sak me simple plan... deras skiva går verkligen varm i bilen!!! vissa av deras låtar blir ja bara glad och känner att ja e den starkaste människan på jorden!! men en låt... i can wait forever påminner mig om hur ja kände förra sommaren.. hur ja kände för emil.. även om den e skitjobbig nu så kan ja inte trycka bort den!! ärligt så vet ja inte vad ja håller på med.. samtidigt som ja undrar hur han mår å vad han gör så vill ja inte höra ifrån honom alls.. ja har sånt dilemma!!! ja tog de steget ifrån honom helt för att skona mej själv.. när han inte hade nåt intresse till att reda ut något så sket ja i vilket!!! men de gör ont... att han struntade i att ringa när han sa att han skulle göra de.. ja satt hemma hela dagen å väntade på hans samtal, bara för om ja skulle börja gråta så ville ja inte visa mej för någon annan!!! så jävla patetiskt ja vet!!!

har läst att alla i gamla klassen vill ha en reunion i slutet på månaden, ja var där uppe för några veckor sen, inte att ja har emot att träffa klassen.. men de e jobbigt att behöva förklara allt hela tiden!!! de e jobbigt att höra andra säga att han var dum i huvudet.. ja de kanske han e.. men inte tillräckligt dum för ja har ändå älskat honom en gång... isåfall e de ja som e dum!!!

jaja, skitsamma..  ja e iaf lycklig igen, men tycker fortfarande att de e skönt att skriva av sig lite tankar ibland!!! nu ska ja gå ut!!!!

puss haj
Nilla...

kan de inte bara åska nu??

har huvudvärk, vill bara att de ska braka loss ett riktigt jävla oväder nu som sen kan dra härifrån å störa någon annan!!! så, nu fick ja ut de agget mot vädert.. känns lite bättre nu!!! =)

usch, ja har drömt så jävla mycke inatt.. å helt korkade drömmar som inte hade något som helst sammanhang, så ja var jätte förvirrad när ja vaknade!!! typ alla ja någonsin pratat me fanns i mina drömmar inatt å allt å ingenting hände i en jäkla soppa som ja inte blir klok på!!! de enda som var bra me drömmarna var att ja i en har sett winnerbäck konserten haha.. den var jäkligt bra men runt omkring mej hände en massa annat!!! ja kan knappt förklara detta men sjukt var de!! bara en massa missförstånd, gräl å skratt i en salig blandning!!! jaja skit samma...

en annan sak som e lite märklig... eller kanske inte.. ähh, ja vet inte!! men ja har iaf kännt av lite fjärilar i magen igen.. för bara en liten stund sen... å de e något ja längtat efter så himla mycke.. efter alla tårar så var de alldeles underbart!!  ja tror ja kan leva på de ganska länge hahaha!! =)

hmm, tror inte ja skrivit om detta men ja har iaf skaffat referens nu till min ansökan till fritte å solresor...  =) ska börja skriva på mitt personliga brev till de nu i veckan...  spännande detta e!!!

puss haj..
Nilla

seriellt...

nu e de väl ändå dags att uppdatera lite här....  har inte skrivit om förra helgen än!!! men nu så...
var ju uppe i gbg en sväng..  åkte me fia å niklas upp, var framme i åsa vid 13.00 kliver ur bilen å träffar på vaktis mats direkt...  följde me han in i skolan å hittade tomas å fick nyckeln till kobbsen av honom!!! när ja skulle trampa ut från skolan igen å ta mina saker så träffade ja på gammelman...  (magnus) fick väldens kram!!! sen tog ja mina saker sen satt ja me magnus å snackade ett tag!!! sen bar de iväg upp till kobbarna... å när ja gick där kom en massa minnen bara rusandes igenom mitt huvud.. tårarna var inte långt ifrån men ja bet ihop hehehe!!! sen när ja kom upp till kobbsen bytta ja om till bikini tog en cider å njöt i solen.. efter ca en halvtimme kom tomas!! å såklart fick han e cider.. solen stekte som fan å de låg en termometer på bordet.. klart vi var tvunga att kolla, de röda strecket gick över 50 grader så de var sviiiiinvarmt!!! vi gick hem till tomas för han skulle duscha å på vägen drack vi vars en cider till...  sen gick vi ner till åsa la pizza å tod oss vars två öl å delade på en pizza...  berusningen var väldigt nära där!!! sen kom bagnus förbi.. så jäkla roligt att träffa honom igen!!!

iaf.. ja å tomas åkte in till kungbacka å handlade på bolaget, mötte upp lotta å sen åkte vi hem för att grilla å chilla!!! färgade lottas hår å först såg de så jävla roligt ut men resultatet blev väldigt bra!! när vi tröttnat på alla getingar som inte kunde låta oss va tog vi våra grejar å stack hem till tomas.. kvällen avslutades på svanen å nilla var full!! hahaha...

morgonen därpå ringde klockan 09.15 usch, mitt huvud var inte i form.. de var dags att hoppa in i duschen för att sedan åka till götet å liseberg, solen stekte som bara den å ja bara längtade efter en resorb typ!! ja var bakis som fan men de var inte hela välden!! mötte upp ystadsgänget på liseberg, då var de dags att åka karuseller!!! efter två åk var ja faktiskt ganska trött på de... törstig å milslånga köer till varje karusell!!! men men.. ja åkte iaf fler.. när klockar närmade sig 19.30 mötte ja upp tomas, lotta å peter sen gick vi ner på stan å mötte upp florina!! vi satt oss på cappuchino åt å drack litta.. sen pratade vi me manne så vi beslöt oss för att ta spårvagnen till honom sätta oss på ett berg typ.. sen satt vi där, drack öl å såg hela iron maiden konserten gratis!! vi hade utsikt in mot scenen å allt... kunde inte bli bättre!!! =)

sen var de dags att åka hemmåt igen... ja mötte upp alla från ystad utanför liseberg å tog taxi till campingen sen var de läggdags!! å precis när alla somnat typ så ringer claes mej...  ja klickade luren.. förlåt claes!!! men alla sov å ja kunde inte gå nånstans för att prata!!! men men, helgen var iaf underbar!! så jäkla härligt att vara uppe i götet igen.. skulle gärna stannat längre men de får bli nån annan gång!!!

övrigt i veckan så har ja jobbat, varit på stranden, grillat, åkt vansinnesfärd i en lokabromsad bil, å blivit bjuden på picnic av tesslan (tack för igår gumman) å sen har de blivit en runda på celticbaren oxå!!! =)

å nu e de helg igen.. ska jobba imorrn till 15 sen kommer micke å tina å lämnar lilla lovisa här.. ska passa henne över helgen!!! ska bli kul.. å de ska bli skönt me en vit helg oxå!!!! hehe...

ha de bra allesammans!!! livet e underbart..

puss å kram Nilla...