känslor...

måste få komma ut!!!!  idag så föll tårarna igen när ja satt å tänkte på mattias!!! det var inte tid för dej att lämna oss redan....  jag kommer nog aldrig att förstå att du inte kommer att komma tillbaka!!! ibland kan ja sitta å skylla på andra att vi aldrig träffades...  ja e jävligt bitter för du inte finns kvar!!! speciellt när man behöver dej som mest!!! saknar dej min sämsta vän!!!

men de e inte bara dom känslorna som har yrat runt i huvudet på mej...
vissa saker måste man få sagt...  jag har sagt detta till personen i fråga men vissa saker kan ja fortfarande inte förstå... hur tänkte du egentligen???  ville du "hämnas" så fruktansvärt mycke på mej?? jag vet inte själv...  å vår vänskap...  ja vet inte ens fall den existerar!!!!  tycker det är synd...  vi kan inte prata me varandra längre... bara när vi e fulla men kommer där något vettigt ut då??  nä, bara en rad missförstånd så man önskar att man aldrig öppnat truten!!!

läste för nån dag sedan på någons sida på lunar...  antingen e vi verkligen vänner eller så ses vi inte mer överhuvutaget!!!  funderar på fall de e något man ska följa...  fast de e ett svårt steg... men de hade gjort livet lite lättare för andra inblandade!!!!

ja vet inte var ja har dej!!!!! *suck*