Hejsan allihopa!!

De var ett tag sen man skrev här nu.. men de har varit fullt upp, många nya intryck och mycke att ta in på en gång!!

jag har de iaf bra, trivs suveränt, jobbar me ett jätte bra team!!! de enda som e lite dåligt e vädert.. de e det sämsta som har varit på åtta år denna tiden på året.. de har varit blåsigt å kallt!! men de går!!! =)

saknar alla hemma, speciellt igår när de var julafton.. kändes sjukt konstigt att inte vara hemma å äta en massa god julmat å träffa alla å mysa!!! jobbade hela dagen, började 08.00 å gick hem vid 22.30 tror ja!!! så de var en lång dag!!!

nu återstår bara nyår som de blir massa jobb på oxå.. men de ska faktiskt bli kul... låter konstigt.. ja vet!!

trivs verkligen med mitt jobb även om man e lite trött.. tror ja börjar vänja mej nu, man somnar jätte bra om nätterna!!! på tal om de så saknar ja min säng fruktansvärt mycke...  den sängen ja har nu e så stenhård att man lika bra kunnat sova direkt på golvet... men men.. iom man e så trött om kvällarna så somnar man ändå =) hehe!!

får se ifall de blir lite utgång ikväll.. halva dagen ledig imorrn, men ja känner mej inte så sugen på de just nu!! kanske kommer partyhumöret senare!!...  vem vet!! =)

nepp, börjar om en timme igen med after beach...  måste gå snart för vi har stött på lite problemas som måste lösas...  så see yah!!  ha de fin fint.. å ja ska försöka uppdatera lite mer här sen..

miss you at home!!!

Puss
Nilla