....

sitter å lyssnar på säkert! nu!!! tänker bara på tidigare i år när jag såg henne på hultsfred, ja stog där å bet ihop så hårt att jag hade ont dagen efter.. bara för att hålla tårarna borta!! fan va sjukt egentligen.. ja hade blivit så frukantsvärt sårad å står å lyssnar på säkert! som bara har sjukt deppiga låttexter.. men ändå kan ja inte sluta lyssna!!! inte när man kan relatera till texterna, inte när de får en att känna sig starkare för varje dag som går!!! samma sak me simple plan... deras skiva går verkligen varm i bilen!!! vissa av deras låtar blir ja bara glad och känner att ja e den starkaste människan på jorden!! men en låt... i can wait forever påminner mig om hur ja kände förra sommaren.. hur ja kände för emil.. även om den e skitjobbig nu så kan ja inte trycka bort den!! ärligt så vet ja inte vad ja håller på med.. samtidigt som ja undrar hur han mår å vad han gör så vill ja inte höra ifrån honom alls.. ja har sånt dilemma!!! ja tog de steget ifrån honom helt för att skona mej själv.. när han inte hade nåt intresse till att reda ut något så sket ja i vilket!!! men de gör ont... att han struntade i att ringa när han sa att han skulle göra de.. ja satt hemma hela dagen å väntade på hans samtal, bara för om ja skulle börja gråta så ville ja inte visa mej för någon annan!!! så jävla patetiskt ja vet!!!

har läst att alla i gamla klassen vill ha en reunion i slutet på månaden, ja var där uppe för några veckor sen, inte att ja har emot att träffa klassen.. men de e jobbigt att behöva förklara allt hela tiden!!! de e jobbigt att höra andra säga att han var dum i huvudet.. ja de kanske han e.. men inte tillräckligt dum för ja har ändå älskat honom en gång... isåfall e de ja som e dum!!!

jaja, skitsamma..  ja e iaf lycklig igen, men tycker fortfarande att de e skönt att skriva av sig lite tankar ibland!!! nu ska ja gå ut!!!!

puss haj
Nilla...

Kommentarer
Postat av: Fina Fröken Carlsson

Förstår att de är jobbigt med Emil, men en klass återträff är roligt. Inte säkert han kommer ens ju.. Men vi vet alla och vill du inte så tar vi inte upp de. Massa Kramar Jennie

2008-08-07 @ 16:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback