kan de inte bara åska nu??

har huvudvärk, vill bara att de ska braka loss ett riktigt jävla oväder nu som sen kan dra härifrån å störa någon annan!!! så, nu fick ja ut de agget mot vädert.. känns lite bättre nu!!! =)

usch, ja har drömt så jävla mycke inatt.. å helt korkade drömmar som inte hade något som helst sammanhang, så ja var jätte förvirrad när ja vaknade!!! typ alla ja någonsin pratat me fanns i mina drömmar inatt å allt å ingenting hände i en jäkla soppa som ja inte blir klok på!!! de enda som var bra me drömmarna var att ja i en har sett winnerbäck konserten haha.. den var jäkligt bra men runt omkring mej hände en massa annat!!! ja kan knappt förklara detta men sjukt var de!! bara en massa missförstånd, gräl å skratt i en salig blandning!!! jaja skit samma...

en annan sak som e lite märklig... eller kanske inte.. ähh, ja vet inte!! men ja har iaf kännt av lite fjärilar i magen igen.. för bara en liten stund sen... å de e något ja längtat efter så himla mycke.. efter alla tårar så var de alldeles underbart!!  ja tror ja kan leva på de ganska länge hahaha!! =)

hmm, tror inte ja skrivit om detta men ja har iaf skaffat referens nu till min ansökan till fritte å solresor...  =) ska börja skriva på mitt personliga brev till de nu i veckan...  spännande detta e!!!

puss haj..
Nilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback