lördag...

sitter å funderar på att köra ner å beställa pizza... blev så sugen på de innan!!! en kebabpizza på maritza hade suttit väldigt fint.. å sen blir de filmkväll för min del innan ja ska köra å hämsta mammsen å tom i spjutstorp!!!

igår blev en roligt kväll...  stack hem till lee efter 22 nångång drack en ciden å sen vandrade vi ner till celticbaren som fyllde fyra år igår....  skitmycke folk å härlig stämmning ända tills några puckon inte kunde låta bli att dra igång värsta slagsmålet, de slogs hejvilt å kastades flaskor... å självfallet kom snuten dit oxå!!! tyckte synd om killarna på baren att de skulle bli så på jubileumet!!!! vi var tvugna att gå därifrån prick ett... å vanligtvis så brukar man få sitta kvar ett tag till å dricka upp de man har i glaset i lugn å ro...  men men.. what to do! sen blev de efterfest hos lee... fan va vi satt å sjöng, kollade på klockan å då var hon fyra tänkte för mej själv att de var dags att gå... men kom inte därifrån förrän 1½ timme senare, så blir de när man helt plötsligt börjar disskutera en massa!! haha... truten har en tendens att glappa när man druckit lite!!!

annars så pratade ja å thesse ut igår oxå vilket var väldigt skönt... friends again =)

e väldigt glad över en sak... ja sken upp som ett ljus igår å de e så jäkla bra de ja e glad över!!! helt fantastiskt =)

nepp, dags att ta mej ner i "city" hehe

puss å kram på er alla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback