Helg igen...

och ja har inte ens hunnit skriva om förra.. hehe!!!  i fredes kom Mia, Emmy, Erika å Emma hit på kvällen...  vi snackade litta, drack litta å sen gav vi oss ner till roma å käkade.. sen begav vi oss bort till celtic där de blev dans på bänkarna å til slut ett jädra ös!!! från att typ inte vara en kotte där inne så blev de väldans så fullt, men sen å andra sidan så e de ganska lätt att de blir knökfullt där inne.. hehe!!! men de var en trevlig kväll.. vi gick hem å la oss direkt, vi alla var trötta så de var ett klokt val att hoppa i säng å inte gå på efterfest!!! vaknade lite innan elva på lördagen av att emmy skickade sms till mej hehe... ja å mia gick upp å började fixa frukost!!! sen kom resten oxå... käkade å sen blev de en film..  vid ett tiden masade vi ner oss till bilen å körde ut till ales stenar!!! (typ stonehedge fast inte lika coolt) sen kurrade magen till, körde till tomelilla igen å handlade.. sen blev de stress som hette duga hahaha!! vi varvade varandra me att hoppa in i duschen, laga mat, duka osv... men vi blev klara... hann t.o.m diska upp allt oxå innan ja hoppade in i duschen... =)  sen slog klockan sju... å vi korkade upp... runt halv åtta tror ja började övriga gäster komma hit.. å till slut var vi väl närmare 30 pers här hemma...  kul var de...  men redan 23.10 kom taxin så hälften åkte hem till fredrik så vi festade en stund till där.. sen gick vi ut till tingvalla...  inte så värst mycke folk men de var kul iaf!!! å aj aj aj va ont ja hade i fötterna när ja kom hem!!! helgen var iaf fylld av en massa skratt å minnen... så de ska va!!! =)

veckan har varit lugn.. jobbade på golfkrogen i tisdes.. gick ganska bra tyckte ja.. ska dit igen på tisda å jobba igen!!!

har precis bakat en stor kladdkaka som ja ska ha med mej till landskrona ikväll...  blir fest för min morbror som fyllt år!! så de blir lite släktträff!!!  kommer väl hem inatt nångång igen.. e ju en bit att köra!!! imorrn blir de bara lugnt.. filmtittande å midda hos thesse...

idag har man varit singel i ett halvår...  å fast de gjorde skitont då så e de ändå bra att de hände, för ja hade nog inte stått där ja står idag annars, på väg att uppnå ett av mina mål, så på ett vis är ja väldigt tacksam över de som hände... ja de låter konstigt men de som inte dödar en gör en starkare.. de e inte meningen att uppbrott ska vara enkla å lätta att hantera.. man lär sig efterhand vad som e viktigt i livet.. å framför allt att sätta sina egna gränser å inte ta på sig allt!!!

jaja nog om de.. ja e en jävligt glad skit idag å de känns förbaskat bra!!! =)

stockholm igen om snart bara en månad!!! å ja längtar....

nu måste ja kolla om kladdkakan e färdig..

puss å kram Nilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback