trött...

ska snart krypa ner isängen....  inatt sov ja väldans gott.. men imorse började drömmarna, iaf de ja kommer ihåg!!! Emil, ja vill att vi ska vara vänner en dag...  men de får ta sin tid....  du har betytt, eller rättare sagt betyder fortfarande så himla mycke för mej!! ja vill kunna se dej i ögonen igen utan att bara känna hur mycke du sårat mej!!! en dag....  förhoppningsvis!! ja vill oxå komma ihåg dej som en underbar person... fan va ja har tänkt mycke på de mailet du skicka till mej...  ja hoppas du ringer en dag som du sa så vi kan prata ut lite....

de e så mycke som cirkulerar runt i mitt huvud just nu.. å de e väl därför ja e så jävla trött oxå, har huvudvärk!!! ja vill reda ut mitt liv...  men de hjälper inte att stressa upp mej... ja e inte samma person som ja var för några år sen när ja bara skakade av mej beskymmerna...  allt var hakuna matata då!!!

ja har beslutat mej för att till nästa vecka ska ja ha tagit mitt beslut om vad ja ska göra till hösten... de e typ nu eller aldrig!!

nepp, sängen kallar!!! å de e faktiskt skönt att sova själv för ovanlighetens skull.. ja har vant mej... nu sover ja i hela sängen å inte bara på en sida!!! skööööönt!!!

godnatt å sov gott...

Puss å kram Nilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback