hjärtattack???

de känns nästan som ja ska få de....  har precis kommit ut ur duschen.. var väldigt full av sand efter stranden!!! nu ska ja plocka undan lite här hemma, å sen när ja e klar me de e de bara att vänta!!! vänta på att telefonen ska ringa, ja vet inte vad ja ska säga riktigt.. bara vet att vi behöver prata ut om del saker.. tårarna kommer säkerligen bara forsa ut!!! de gör så ont fortfarande... fan, varför skulle de bli såhär??? kanske skulle frågat mej själv varför oxå...  men hur mycke ja än tänker på de så kommer de inte gå över av sig självt!!! ja saknar honom så sjukt mycke egentligen... 

idag e de en månad sen han var här hos mej i tre dagar, å de var hur underbart som helst.. de var precis som när vi var nykära!!! inte fan visste ja att en vecka efter skulle allt gå åt helvete...  om man bara kunde vrida tillbaka tiden å gjort saker annorlunda!!! då hade ja kanske inte suttit här idag å varit ledsen å sårad!!! men vad vet ja?? kommer nog aldrig få svar på de!!!

men ikväll så kommer förhoppningsvis vissa saker klarna för mej...  ja vet redan nu att de kommer bli sjukt jobbigt att prata om allt, men de e ett nödvändigt måste!!! vi kan inte precis ses så lätt å prata om de... 17 mil emellan oss så!!!

en dag så kommer ja väl se tillbaka på allt detta å skratta å le åt alla minnen, men idag e de svårt!!!

ne, usch... nu blev ja skit ledsen...

hej då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback